Een concert is altijd leuk, buiten concerten heb ik ook wel wat mee. Na twee concerten in het Gofertpark, één op het Malieveld was dit toch wel de apartste tot nu toe. Het was namelijk in de voor tuin van het Paleis Soestdijk. Het was één van de beste coverbands van Queen, onze verwachtingen waren hoog.

Op de snelweg ging het gelijk al fout, de beschrijving gaf aan dat we afrit 33 moesten nemen maar die kwamen wij niet tegen. Dus terug gereden naar afrit 11. We reden volgens aanwijzingsborden naar parkeerplaats 1 in eerste instantie dachten wij dat die het dichts bij zou liggen. Dit bleek niet het geval, maar er stond wel een pendelbus klaar die ons naar de ingang bracht.

Dat was echt super geregeld met verkeerregelaars zodat we overal door konden rijden. Op het terrein direct een warm welkom door twee lakeien, en de lucht van lekker eten. Onze boterhammen mochten niet mee naar binnen dus die aten we bij de ingang nog even op, jammer maar wel begrijpelijk.

We gingen nog even voor een toetje, fronzen yoghurt met twee toppings, erg lekker. Het lukte ons zowaar dit zonder vlekken naar binnen te krijgen. Daarna opzoek naar een collega van Linda, die was er ook met haar man. We hoorde dat ze ergens bij een gril tent zaten, en er waren er geloof ik drie. Maar toch gevonden, gezellig even wat gedronken en gekletst.

Wij gingen naar het podium, en stonden zomaar vlak vooraan bij het hek, het voorprogramma was leuk maar toen Queen begon ging het los. Ik telde zes mannen op het podium, en volgens mij was Queen slechts met vier. Maar buiten dat klonk het super goed. De band komt uit Zuid Afrika en is een gelegenheids band. Ze spelen dus allemaal bij andere bands, en komen alleen voor Queen bij elkaar.

De zanger deed het echt heel goed, de bewegingen en uitstraling kwamen dicht in de buurt van die van Freddy . Ook de gitarist was erg goed, en kwam ook dicht in de buurt bij Brian, qua sound. Alles bij elkaar in deze setting met deze achtergrond was het gewoon weer een avond geniet. Na afloop werden we weer netjes met de bus terug gebracht, met een gezellige chauffeur. Oké hij noemde me wel ouwe, maar vooruit..

Hans & Linda